APK

Ook voor u APK kunt u terecht bij AutoCrew Autobedrijf Henk Boertien!

Schade

Met een klein krasje of een grote deuk weet je AutoCrewgarage wel raad. Onze monteurs zorgen dat je auto er snel weer uitziet zoals hij was.

Kentekenloket

Heeft u een auto gekocht van een particulier? Dan moet ook het kenteken van de auto op uw naam komen te staan. Dat kan bij Henk Boertien!

Ruitenwissers van Bosch

Ruitenwissers van Bosch

Diagnose

Diagnose

Aircoservice

Aircoservice

Onderhoud

Onderhoud

Easyway

Wij zijn officeel Bosch Easyway Partner. Schaf een Bosch accu bij ons aan en profiteer onder andere van een jaar extra garantie.

Bedrijfsautoverhuur

U kunt ook terecht voor bedrijfsautoverhuur bij AutoCrew Henk Boertien in Hollandscheveld. Klik hieronder voor meer informatie.

Uitlijnen

Autocrew controleert en corrigeert de uitlijning van uw auto voor een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en duurzame banden.

Caravan en camper

Een grondige controle zorgt ervoor dat u met uw combinatie van auto, aanhanger en camper met een gerust hart op weg kunt.

Ruitreparatie en -vervanging

Ook voor ruitreparatie en -vervanging kunt u rekenen op uw AutoCrew-garage. Wij kijken na of uw ruit gerepareerd kan worden of zorgen voor een nieuwe.

AutoCrew Pechhulp

Met de AutoCrew Pechhulp kan u altijd rekenen op een snellen en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan.

Afleveren

Bij het ophalen van uw auto voorzien onze medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.